Katsomusaloitetta kannattavia järjestöjä

Katsomusaloite on poliittisesti ja uskonnollisesti riippumaton hanke, mutta kaikille koululaisille yhteistä katsomusopetusta kannattaa myös moni yleishyödyllinen järjestö. Kannattajajärjestöt eivät rahoita kampanjaa, eikä aloite ole niiden käynnistämä. Katsomusaloitteen ensimmäistä kansalaisaloitetta ovat olleet kannattamassa seuraavat järjestöt: Demarinuoret, Svensk Ungdom eli RKP-nuoret, Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNO, Vasemmistonuoret, Piraattinuoret ja Piraattipuolue.

Haluaako sinun järjestösi tulla mukaan kannattamaan Katsomusaloitetta?

Ota yhteyttä työryhmäämme: info [at] katsomusaloite.fi


Mekin kannatamme tätä aloitetta

Yhteisesti opetettavaa katsomusainetta kannattaa suuri joukko hyvin erilaisia ihmisiä: äitejä, isiä, opettajia, entisiä koululaisia, rehtoreita, tulevien koululaisten vanhempia jne. Kampanja kaipaa myös julkisia kannattajia. Haluatko kertoa omat perustelusi, miksi juuri sinä kannatat kaikille yhteistä katsomusoppiainetta kouluun? Voit antaa kampanjalle omat kasvosi ja rohkeana auttaa meitä kaikkia pääsemään päämääräämme!

Ilmoittaudu kampanjan kasvoiksi tällä lomakkeella, sähköpostitse info [at] katsomusaloite.fi tai Facebookin tai Twitterin kautta.